top of page

Подвійне свято

Шановні читачі, а також ті, хто випадково зайшов на сторінку блогу "Рудниково-Лозівська залізниця"!


Сьогодні, 27 червня 2018 року, блог святкує подвійне свято. По-перше, нам сьогодні 3 рочки. Саме 27 червня 2015 року було написано першу статтю до блогу на тему розвитку вузлу залізниць по станції Гришине. Так, деякі штатські навіть нас ревнують до цього блогу, адже він, як і справжній малюк, вимагає безлічі часу й уваги до себе.


По-друге, сьогодні ми пишемо 200-у замітку в блозі. Якщо перші 100 статей ми набрали за декілька тижнів, то останні 100 статей писали декілька років. Сподіваємося, що в майбутньому не будемо ані "збавляти темп", ані знижувати якість заміток.


Блог присвячено першому проекту залізниці в напрямі Рутченкове - Дубове, який так і називався - Рудниково-Лозівська залізниця, а також історії та сучасності залізниць вказаного напряму. Крім того, там є матеріали з історії шахт, населених пунктів, що тяжіють (або колись давно тяжіли) до траси вказаної залізниці.Протягом трьох років автор постійно працює над удосконаленням нових матеріалів для блогу. В 2017 році масовості набула тенденція публікації постів українською мовою, оскільки остання не є чужою для автора. Російськомовним публікаціям також є місце в нашому "просторі". Взагалі, можна постити будь-якою мовою, - аби зв'язно і зрозуміло було.


Все більш суворі вимоги до джерел, які підтверджують чи спростовують будь-які думки щодо історії залізниць, шахт, населених пунктів. Деякі останні матеріали навіть оформлено у вигляді наукових рефератів, статей. Звісно, вони не ідеальні, але ж нам треба кудись зростати і з чогось починати. Так чи інакше, програми антиплагіату нас бачать!


Блог "Рудниково-Лозівська залізниця" шукає співавторів, які принесуть нові думки, нові віяння в матеріали статей блогу. Справді, набридло кожен топік підписувати "П.Б."! Колеги! Я чекаю на Вас! Вимоги дві: науковий, технічний або літературний стиль викладення матеріалів (зважаючі на тематику певних статей), а також теми публікацій, які пов'язані із тематикою блогу, що озвучена вище.


І повірте: про залізницю, міста, села і шахти нашого вугленосного району ще і Вам, і мені є що сказати!


bottom of page